#ip

Passeio de Ontem ! 
Segurando na Cordinha... #sp #sesc #delicia #SaoPaulo #corda #PasseioEscolar #professoraJu #love #kids #sqn

Passeio de Ontem ! Segurando na Cordinha...

4 3

@user #instalove #familia #photooftheday #ip#picoftheday #photo #selfie #vscocam #saoPauloOficial #brasil #menina #escola #BomDia

@user #me #beautiful #instagood

@user #londrina #londrinando #LondrinaOfficial

☀🌷😜День съемоок
#InstaSize#instalike#inst#follower#followme#follow4follow#iphonesia#ip#instagram#girl#spb#fotostudio#foto#фото#фотосессии

☀🌷😜День съемоок #фото#фотосессии

14 0

🔵Still taking orders but be patient! If not I'm going to refund if people keep asking when I'm going to send.
⚫️Turn around time 24 hours!
🔴1 set of 10 for $1.75 PP only (You can go ahead and PayPal to Flora_yc530@user.com just make sure you include your ig Name, Email and what coupons you want! ❤️) ➖BE PATIENT😘 ➖Expire: 6/7/15
➖ONLY PDF!!!!
#coupon #coupons #couponer #couponers #couponing #couponclub #couponfairy #couponfamily #couponcommunity #bayareacouponers #ip #iso #Idso #ufb #ufs #uft #huggies #uft #cheap #coupon #enfamil #extremer #enfamilcoupon #extremecoupon #coupns #diapers #babe #babi #baby #babies #babycoupons #bayareacouponers

🔵Still taking orders but be patient! If not I'm going to refund if people keep asking when I'm going to send. ⚫️Turn around time 24 hours! 🔴1 set of 10 for $1.75 PP only (You can go ahead and PayPal to Flora_yc530@user.com just make sure you include your ig Name, Email and what coupons you want! ❤️) ➖BE PATIENT😘 ➖Expire: 6/7/15 ➖ONLY PDF!!!!

4 3

Reason behind #ip

Reason behind

1 0

ip
#ip#hop#arthoria#pouf#dimanche#weekend#💓💛💚

#💓💛💚

18 4

@user Sweet my lovely friend 😸💕💕💖

@user Magnifique !! J'adore cette photo ❤️❤️❤️

@user 😀👋

@user Lovely picture ....you look beautiful sweetie 😻 😻 ❤

DIKONTRAKAN

Kamar Kost PANDU khusus PUTRI Pelajar/Karyawati (single)
alamat : Jalan Pandu Dalam no. 27 Belakang IP Mall (dekat jalan akses utama : jalan padjajaran Bandung)
Hubungi : 089656137072

Fasilitas
Berada strategis di tengah kota dekat dengan pusat perbelanjaan, kampus ariyanti, kampus poltekes, rumah sakit, kantor polisi, akses angkot mudah 
Kamar tidur berjumlah 6 dengan kamar mandi 4
Harga 600rb per bulan sudah termasuk biaya listrik dan air

Kamar dilengkapi dengan kasur beserta dipan, meja dan kursi serta lemari exel plastik

Tersedia dapur dan dua ruang tamu  Bila berminat hubungi nomer yang tertera di atas.

#kamar #kost #putri #single #bandung #infobandung #poltekes #ariyanti #IP #mall #kamarkost

DIKONTRAKAN Kamar Kost PANDU khusus PUTRI Pelajar/Karyawati (single) alamat : Jalan Pandu Dalam no. 27 Belakang IP Mall (dekat jalan akses utama : jalan padjajaran Bandung) Hubungi : 089656137072 Fasilitas Berada strategis di tengah kota dekat dengan pusat perbelanjaan, kampus ariyanti, kampus poltekes, rumah sakit, kantor polisi, akses angkot mudah Kamar tidur berjumlah 6 dengan kamar mandi 4 Harga 600rb per bulan sudah termasuk biaya listrik dan air Kamar dilengkapi dengan kasur beserta dipan, meja dan kursi serta lemari exel plastik Tersedia dapur dan dua ruang tamu Bila berminat hubungi nomer yang tertera di atas.

20 0

Last night fireworks at the end of Papermaker's Run (10 km), Kwidzyn  Poland. Full show here: http://youtu.be/D09mFNnSAps
Captured with GoPro Hero4 and Phantom 2v2
Fajerwerki na zakończenie VI Kwidzyńskiego Biegu Papiernika i dnia IP 2015. 23 maja 2015.
Filmowane z drona.
#kwidzyn #poland #polska #pomorskie #bieg #biegpapiernika #biegpapiernika2015 #papermakerrun #papermakersrun #bieg10km #10kmrun #sport #dji #phantom2 #phantom2v2 #zenmuse #zenmuseh43d #flysight #blackpearl #boscam #bieganie #ip #internationalpaper #fireworks #fajerwerki #hero #hero4 #gopro #goprohero4 #aerialvideo

Last night fireworks at the end of Papermaker's Run (10 km), Kwidzyn Poland. Full show here: http://youtu.be/D09mFNnSAps Captured with GoPro Hero4 and Phantom 2v2 Fajerwerki na zakończenie VI Kwidzyńskiego Biegu Papiernika i dnia IP 2015. 23 maja 2015. Filmowane z drona.

34 2

If you know what i mean

#IP #Localhost #Route

If you know what i mean

1 0

Lotion untuk lembutkan kulit korang. Wangi pulak tuh korang. Korang jangan tunggu lama lama nanti habis kome. Cepat cepat datang, butik kami tutup jam 9 malam nie korang
.
.

Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) .  Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Lotion untuk lembutkan kulit korang. Wangi pulak tuh korang. Korang jangan tunggu lama lama nanti habis kome. Cepat cepat datang, butik kami tutup jam 9 malam nie korang . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) Sayang korang!

4 0

Korang mesti rasa laparkan sekarang? Rasa macam nak makan kudap kudap jew kan? Ape kata korang dapatkan kudap kudap yang sedap nie dekat @user
.
.
Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) .  Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Korang mesti rasa laparkan sekarang? Rasa macam nak makan kudap kudap jew kan? Ape kata korang dapatkan kudap kudap yang sedap nie dekat @user . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) Sayang korang!

7 0

Larome slimming serum
~kegunaan~
•meratakan perut
•memecahkan lemak
•menghapus 'stretch mark'
•mencantikkan kulit
•menyelesaikan masalah kulit atau parut
•membuang selulit
.
. 
Ianya dapat menyelesaikan masalah anda. Hilangkan 3KG dalam masa seminggu hanya dengan sapuan sahaja
.
.
Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) .  Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Larome slimming serum ~kegunaan~ •meratakan perut •memecahkan lemak •menghapus 'stretch mark' •mencantikkan kulit •menyelesaikan masalah kulit atau parut •membuang selulit . . Ianya dapat menyelesaikan masalah anda. Hilangkan 3KG dalam masa seminggu hanya dengan sapuan sahaja . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) Sayang korang!

4 0

Sesiapa yg nak atau dah buat  pembelian online...esok dan hari khamis adalah hari kami post kan barang-barang anda...
Boleh contact 013 589 5176 utk pembelian secara online ;)
.
.

Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) . 
Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) . 
Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Sesiapa yg nak atau dah buat pembelian online...esok dan hari khamis adalah hari kami post kan barang-barang anda... Boleh contact 013 589 5176 utk pembelian secara online ;) . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) . Sayang korang!

5 0

Nak pinkkan bibir korang? Apa kata korang cuba guna Nenhong moonse nie. Gerenti bibir korang jadi pink original tanpa guna gincu .
.
Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) .  Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Nak pinkkan bibir korang? Apa kata korang cuba guna Nenhong moonse nie. Gerenti bibir korang jadi pink original tanpa guna gincu . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) Sayang korang!

3 0

Instant shawl crystal.

Material : lycra

Colour : light pink, light purple, blue black and light turquoise *boleh walk in ke butik kami @user
.
.

Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je #petalokasipreciousolehah inshaAllah jumpa :) . 
Moga Allah murahkan rezeki #psbfairies tersayang, ameen! :) . 
Sayang korang! #tambun #tg #tanjung #tgrambutan #kskbsas #kskb #klinikrusnah #ip #ipoh #ipohcity #ipohmali #ipohpeople #ipohthebest #ipohawesomecity #ipohcityawesome

Instant shawl crystal. Material : lycra Colour : light pink, light purple, blue black and light turquoise *boleh walk in ke butik kami @user . . Tak tahu @user kat celah bedah mana? Tapi, teringin saaangat nak datang? Hashtag je inshaAllah jumpa :) . Moga Allah murahkan rezeki tersayang, ameen! :) . Sayang korang!

9 0

Scroll to Top