#kabutsale

Okay guysss!!! skirt ni kami nak buat clear stock untuk anda!! apa lagi!!! jum rapat2 dekat kami!! harga gila!

1 helai- RM 27
2 helai- RM 50
5 helai- RM 100 !! Apa tggu lagi!!! jom singgah!!! #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #kolejrisdamelaka #kolejrisda #kolejmatrikulasilondang

Okay guysss!!! skirt ni kami nak buat clear stock untuk anda!! apa lagi!!! jum rapat2 dekat kami!! harga gila! 1 helai- RM 27 2 helai- RM 50 5 helai- RM 100 !! Apa tggu lagi!!! jom singgah!!! ,

Sensual plus serum sesuai semua jenis kulit lelaki dan perempuan 
Ade 13 jenis ikut skin promblem 
Banyak feedback n testimoni lepas gunakan sensual plus serum ni tau 
Mana nak dapat harga murah ??
Jum singgah @user . #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

Sensual plus serum sesuai semua jenis kulit lelaki dan perempuan Ade 13 jenis ikut skin promblem Banyak feedback n testimoni lepas gunakan sensual plus serum ni tau Mana nak dapat harga murah ?? Jum singgah @user . ,

We re open for food now..siapa yg nak hantar cake atau minuman boleh la whatsapp kami di 0178844389..butik kami buka dari pukul 12 sampai pukul 10 malam..lepas ni boleh la lunch or dinner dkt tempat kami kan???yeahhhh...
uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

We re open for food now..siapa yg nak hantar cake atau minuman boleh la whatsapp kami di 0178844389..butik kami buka dari pukul 12 sampai pukul 10 malam..lepas ni boleh la lunch or dinner dkt tempat kami kan???yeahhhh... uitmmelaka ,

#Repost @user
・・・
hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

@user ・・・ hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) ,

@user Nk oder 1?? Berapa?

@user @user RM20/PCS. beli dua RM30

@user Hi! Be part of our #shopaholicvendor at @user at Stadium Tertutup SUKPA, Kuantan on 25 & 26 April. More details, whatsapp 011-2569 1676

hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) ,

UITM LENDU TAMAN INTEKMA !!
Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olicandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k..available di shakalahoho ❤ #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

UITM LENDU TAMAN INTEKMA !! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olicandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k..available di shakalahoho ❤ ,

#Repost @user
・・・
LENDU UITM LENDU INTEKMA!!
Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ LENDU UITM LENDU INTEKMA!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

#Repost @user
・・・
LENDU UITM LENDU INTEKMA!!
Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ LENDU UITM LENDU INTEKMA!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

Hai uols ! Cepat dapatkan kurti blouse di @user sebelum habiss .Kain dia memang selesa dan tidak panas tau dear ❤ 
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

Hai uols ! Cepat dapatkan kurti blouse di @user sebelum habiss .Kain dia memang selesa dan tidak panas tau dear ❤ ,

@user @user saiz apa eh Ada? Berapa rm?

@user @user rm32. semua saiz ada dear tpi dah tak banyak .jom grab cepat

@user Nak...tpi msty da xbyk choice

@user @user walk in la dear tngok2 dulu .benda lain pun ada boleh tengok sekali :)

@user Jaoh la kak nk walk in

Berhadapan depan uitm lendu..kawasan yg strategik..market barangan yang student suka..kalau bab makanan semua suka tak kira usia..apa lagi..kami memerlukan kasut,handbag,kosmetik,makanan kering,dan shawl.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

Berhadapan depan uitm lendu..kawasan yg strategik..market barangan yang student suka..kalau bab makanan semua suka tak kira usia..apa lagi..kami memerlukan kasut,handbag,kosmetik,makanan kering,dan shawl.. ,

kak fatin cantik kita kata jacket belum sampai la..sorry pd yg mencari jacket jeans ye..heheh.. #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

kak fatin cantik kita kata jacket belum sampai la..sorry pd yg mencari jacket jeans ye..heheh.. ,

okay... nutella nutello netelli da ada di butik kami!!! apa lagi!! jom cicah2 coklat smbil gigit2 biskut sekali..hehe!!
uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

okay... nutella nutello netelli da ada di butik kami!!! apa lagi!! jom cicah2 coklat smbil gigit2 biskut sekali..hehe!! uitmlendu ,

Salam semua. Boyfriend shirt is now available at @user so come and grab it now!!! Berdekatan dengan UiTM Lendu Melaka. 
#Repost @user with @user.
・・・
salam maghrib ye semua..kita ada boyfrenz shirt yg sgt ray habis tau..bila pakai nampak ranggi sgt..boleh follow 
@user.clo
@user.clo
@user.clo
@user.clo
@user.clo

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

Salam semua. Boyfriend shirt is now available at @user so come and grab it now!!! Berdekatan dengan UiTM Lendu Melaka. @user with @user.
・・・
salam maghrib ye semua..kita ada boyfrenz shirt yg sgt ray habis tau..bila pakai nampak ranggi sgt..boleh follow @user.clo @user.clo @user.clo @user.clo @user.clo ,

Scroll to Top