#kabutsale

DETOX 🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊
.

EASY CLEANSE A.M and P.M
.
A.M 60 vcaps
P.M 60 vcaps
.

RM 89 
postage RM 7 / RM 11

Signs that the body may need detox support:
✔Low energy levels, fatigue
✔Poor skin complexion
✔Mental cloudiness, frustration
✔Increased lack of motivation
✔Irregularity, digestive discomfort
✔Sub-optimal immune function
✔Body odor, bad breath
✔Poor state of mind, irritability
✔Brittle hair, skin or nails
.
.
#detox #bodyodor #badbreath #nowfood #detoxcleanse #easycleanse #detox15days #neocell #norayqal #aaisyahdhiarana #rozitachewan1 #utm #uitm #uum #kabutsale #uptown #hlive #sistv9

DETOX 🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 . EASY CLEANSE A.M and P.M . A.M 60 vcaps P.M 60 vcaps . RM 89 postage RM 7 / RM 11 Signs that the body may need detox support: ✔Low energy levels, fatigue ✔Poor skin complexion ✔Mental cloudiness, frustration ✔Increased lack of motivation ✔Irregularity, digestive discomfort ✔Sub-optimal immune function ✔Body odor, bad breath ✔Poor state of mind, irritability ✔Brittle hair, skin or nails . .

6 1

@user Hiii! So cool you're interesting in your health 😍 I am too! If I showed you THE BEST way to cleanse and feel amazing, would you be interested?? 🍉 👍 💚

SLIMMING PANTY

HARGA RUNTUH CEPAT2 TANGKAP SEBELUM TERLEPAS...
.
. Kalo dah habis jgn gigit jari yer...
.
whatsapp akak di +60133338266 utk sebarang pertanyaan ok...
.
postage RM 6 / RM 10
.
#slimmingpanty #slimmingproduct #hargaruntuh #bazaarlewatmalam #kabutsale #ehehbazaar #sayajual #norayqal #aaisyahdhiarana #rozitachewan1

SLIMMING PANTY HARGA RUNTUH CEPAT2 TANGKAP SEBELUM TERLEPAS... . . Kalo dah habis jgn gigit jari yer... . whatsapp akak di +60133338266 utk sebarang pertanyaan ok... . postage RM 6 / RM 10 .

13 0

TABITA SKINCARE...
.
.
ORIGINAL YER ... Tabita ni bukan dibawah sesiapa mmg direct dr medan bawa masuk Malaysia ok... Tabita skrg ada beberapa jenis... Jd sesiapa yg rasa akak punya tak original sebab murah atau sebab packaging lain boleh beli dekat yg jual mahal2 yer... .
.
Untuk pengetahuan semua tabita skrg dah byk jenis yer dan byk packaging ok...
.
.
Tepuk dada tanya selera tgk muka tgk poket nak yg mcm mn ok adik2 ku sayang...
.
muah ciked 💋💋 peace no war ✌ 😆
.
.
#tabita #skincare #norayqal #aaisyahdhiarana #uum #utm #penang #jdt #kijang #kelantan #bazaarpaknil  #femesbazaar #kabutsale #uptown #hlive #sistv9

TABITA SKINCARE... . . ORIGINAL YER ... Tabita ni bukan dibawah sesiapa mmg direct dr medan bawa masuk Malaysia ok... Tabita skrg ada beberapa jenis... Jd sesiapa yg rasa akak punya tak original sebab murah atau sebab packaging lain boleh beli dekat yg jual mahal2 yer... . . Untuk pengetahuan semua tabita skrg dah byk jenis yer dan byk packaging ok... . . Tepuk dada tanya selera tgk muka tgk poket nak yg mcm mn ok adik2 ku sayang... . muah ciked 💋💋 peace no war ✌ 😆 . .

9 1

Beli dan tempah #bajunikah anda dengan kami ...set utk baju wanita serendah rm150...kami juga ada set murah rm400 utk baju wanita dan lelaki.. boleh plih jenis lacenyg anda suka..siap dalam masa 2mgu shj... utk order whatsapp  0193223785... #sayajuallace #sayajualpradalace #tempahanjahitan #onlinetailor #pradalacemurah #lacemurah #lace #roselace #brunei #kualalumpur #bazarpaknil #klcallingmarket #akuyangpakaikoyangpanas #fabrichunting #tailor #kabutsale #visitmyig #sayajual #schakeyracollection #kainsulam #kainpasang #dullsatin #satinmurah #jubahmurah

Beli dan tempah anda dengan kami ...set utk baju wanita serendah rm150...kami juga ada set murah rm400 utk baju wanita dan lelaki.. boleh plih jenis lacenyg anda suka..siap dalam masa 2mgu shj... utk order whatsapp 0193223785...

2 0

#butikvendordotcom #Repost @user
・・・
Assalamualaikum dearies..welcome to new vendor for syawal coming.. Ha apa lagi korang yg nak letak item for raya boleh la drop di butik kami berhadapan di depan uitm lendu melaka..kami menerima makanan sejuk dan panas..serta item lain seperti pakaian, beauty product,aksesori,pants,perfume,..tapi makanan bagi tester dulu ye.. #cheesecakezowa
#onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

@user ・・・ Assalamualaikum dearies..welcome to new vendor for syawal coming.. Ha apa lagi korang yg nak letak item for raya boleh la drop di butik kami berhadapan di depan uitm lendu melaka..kami menerima makanan sejuk dan panas..serta item lain seperti pakaian, beauty product,aksesori,pants,perfume,..tapi makanan bagi tester dulu ye.. ,

3 0

Assalamualaikum dearies..welcome to new vendor for syawal coming.. Ha apa lagi korang yg nak letak item for raya boleh la drop di butik kami berhadapan di depan uitm lendu melaka..kami menerima makanan sejuk dan panas..serta item lain seperti pakaian, beauty product,aksesori,pants,perfume,..tapi makanan bagi tester dulu ye.. #cheesecakezowa
#onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

Assalamualaikum dearies..welcome to new vendor for syawal coming.. Ha apa lagi korang yg nak letak item for raya boleh la drop di butik kami berhadapan di depan uitm lendu melaka..kami menerima makanan sejuk dan panas..serta item lain seperti pakaian, beauty product,aksesori,pants,perfume,..tapi makanan bagi tester dulu ye.. ,

7 1

Grab this at Butik Shakalahoho Alor Gajah Melaka guys. Best Price ever Dont regret soon.

#Repost @user
・・・
hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka #vendormalaysia

Grab this at Butik Shakalahoho Alor Gajah Melaka guys. Best Price ever Dont regret soon. @user ・・・ hye korang yang dekat luar tu yang nak gigi putih bersinar2.. mai la singgah dekat butik! pakai mesti putih.. tak putih pulang balik! haha! Jangan nganga kalau da abis :) ,

9 0

eh byknya..eh cantiknya..gila tak cantik semua dkt butik shakalahoho la uolll..grab la..nyx eye shadow pun ada..mascara volume clubbing pun ada..sharpener kiss proff pun ada..mcm mcm ada la senang cite..datang la uolllsss 
#onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

eh byknya..eh cantiknya..gila tak cantik semua dkt butik shakalahoho la uolll..grab la..nyx eye shadow pun ada..mascara volume clubbing pun ada..sharpener kiss proff pun ada..mcm mcm ada la senang cite..datang la uolllsss ,

11 1

hello lovelies!!ni coklat ada oreo sedap gila tak terkata..kalah kinder bueno uolllss..nak rasa cuma rm 1.50.. #onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

hello lovelies!!ni coklat ada oreo sedap gila tak terkata..kalah kinder bueno uolllss..nak rasa cuma rm 1.50.. ,

9 2

Kami buka kembali pada semua yang berminat untuk menjadi vendor.berhadapan dgn uitm lendu melaka

shawl
blouse
jeans
aksesori
dress
skirt
pallazo
handbag
purse
beauty product
dry food
chiller food

#onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

Kami buka kembali pada semua yang berminat untuk menjadi vendor.berhadapan dgn uitm lendu melaka shawl blouse jeans aksesori dress skirt pallazo handbag purse beauty product dry food chiller food ,

3 0

List of #irissential product 😀 🌻Coffee Scrub RM27 🌻Body Scrub RM20 🌻Lips Scrub RM9 🌻Rice Milk Soap RM18 🌻 Boleh walk in kat butik kalau nak produk yg wangi wangi ni k 😁
#onlinebisnes
#carbooth 
#wideshawl
#bawalsatin
#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #vendorbutikmelaka

List of product 😀 🌻Coffee Scrub RM27 🌻Body Scrub RM20 🌻Lips Scrub RM9 🌻Rice Milk Soap RM18 🌻 Boleh walk in kat butik kalau nak produk yg wangi wangi ni k 😁 ,

6 0

Scroll to Top