#kabutsale

Dah start bukak ye...datang la korang sini.. #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Dah start bukak ye...datang la korang sini.. ,

@user Esok sy restock olicandy :)

@user Olicandy ade stock x?

@user Sis,perlu kan vendor utk susu segar x ?? @user

@user @user @user olicandy da restock!! Beli 2 harga murah :)

@user Peelpff lip tattoo ad x

@user *peeloff

@user Sis..pemutih gg berapa?

@user @user @user

SALE! Am selling these two at RM50 only! Buy two at RM50!!! Yess!! Dua hanya RM50, bukan sehelai tapi dua. I repeat here, DUA! 😃😃😃 why wait? WA me at 012.2121 996.

##sabah #sayajual #sayajualbaju #sayajualjeans #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajualawakbeli #sayajualhandbags ##sayajualbajubudak #ipoh #johor #bazaarpaknil #cathkidstonmalaysia #crabtreeevelyn #kabutsale #tedbakermalaysia

SALE! Am selling these two at RM50 only! Buy two at RM50!!! Yess!! Dua hanya RM50, bukan sehelai tapi dua. I repeat here, DUA! 😃😃😃 why wait? WA me at 012.2121 996. # #

SALE! Grab this authentic CK jeans for RM40 only! (Please refer to the album for more view of diff angle). WA me at 012-2121 996
#sabah #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #prelovedmalaysia #prelovedhandbagsmalaysia #sayajualbaju #sayajualperfume #sayajualmurah #sayajualjeans #ipoh #johor #bazaarpaknil #kabutsale #igshop #kualalumpur #malaysia

SALE! Grab this authentic CK jeans for RM40 only! (Please refer to the album for more view of diff angle). WA me at 012-2121 996

#Repost @user
・・・
UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK #olicandy
di sini.
Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK di sini. Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh ,

#Repost @user
・・・
UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK #olicandy
di sini.
Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK di sini. Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh ,

#Repost @user
・・・
UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK #olicandy
di sini.
Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ UITM LENDU UITM LENDU ORG LENDUHHH!! AMIK di sini. Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh ,

Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Baru update dan dikemaskini..maaf pd yg nak datang..kami terpaksa tutup sebentar..renovation sedang dijalankan untuk anda..salam sayang dari kami..muahhhh ,

Maaf kepada semua yang datang ke butik tapi kami tutup... Sebab kami skrg sedang renovate sikit butik kami untuk anda semua ;)! Mungkin dalam 2-3 hari lagi kami akan buka kembali seperti biasa. Wait 4 us okay!!!!! Thank! Muahhxx !! #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Maaf kepada semua yang datang ke butik tapi kami tutup... Sebab kami skrg sedang renovate sikit butik kami untuk anda semua ;)! Mungkin dalam 2-3 hari lagi kami akan buka kembali seperti biasa. Wait 4 us okay!!!!! Thank! Muahhxx !! ,

@user have a nice day dear

@user Open registration for @user .launch on 30 may 2015 at Pantai Klebang, Malacca If interested please contact this number: Azwa- 0177558737 / Ain- 0122536280 or Email: nurain.zuhair@user.com hurry2 limited for 32 lots only...First come first serve...

Hai semua!!! Sekarang anda boleh dapatkan kerepek bawang sedap dan rangup di @user yang terletak berhadapan Uitm Lendu (Lendu). Yang berminat boleh contact (call/text/whatsapp) : 0139296130/0145061067

#Repost @user with @user.
・・・
Siapa suka makan kerepek bawang bawang ni..mmg sedap la kan kalau siapa yg suka menguyah tu.. Follow nbh.clo
Follow @user.clo
Follow @user.clo

#uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Hai semua!!! Sekarang anda boleh dapatkan kerepek bawang sedap dan rangup di @user yang terletak berhadapan Uitm Lendu (Lendu). Yang berminat boleh contact (call/text/whatsapp) : 0139296130/0145061067 @user with @user.
・・・
Siapa suka makan kerepek bawang bawang ni..mmg sedap la kan kalau siapa yg suka menguyah tu.. Follow nbh.clo Follow @user.clo Follow @user.clo ,

Okay guys..hari ni butik open dari pukul 4 sampai pukul 12 malam..bestkan?dan kami akan beritahu anda tentang suprise yg paling best untuk anda semua..cafe dalam proses siap tau..nanti boleh la korang lepak sekali makan dgn kami..hehe.. #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Okay guys..hari ni butik open dari pukul 4 sampai pukul 12 malam..bestkan?dan kami akan beritahu anda tentang suprise yg paling best untuk anda semua..cafe dalam proses siap tau..nanti boleh la korang lepak sekali makan dgn kami..hehe.. ,

@user Sis vendor open pkul bp??

@user @user dah bukak dear

@user @user sis,, sllu open kdai pkul bpe ea..?

@user Boleh tahu slot apa yang still avail ? Whatapp kite ye 0147235142 :)

@user @user pukul 5 sampai 12 malam

@user Hi! Jom join @user di Stadium Tertutup SUKPA, Kuantan pada 28 & 29 Mac nanti.. Whatsapp 011-2569 1676 / 017-727 9210

Nak lelong skirt rm 27 je..gila kalau tak cakap murah..gila kalau tak nak pakai benda yg cantik tapi murah..harga pun gila gila..mcm2  warna ada dkt butik..datang la.. #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Nak lelong skirt rm 27 je..gila kalau tak cakap murah..gila kalau tak nak pakai benda yg cantik tapi murah..harga pun gila gila..mcm2 warna ada dkt butik..datang la.. ,

Scroll to Top