#kabutsale

Berhadapan depan uitm lendu..kawasan yg strategik..market barangan yang student suka..kalau bab makanan semua suka tak kira usia..apa lagi..kami memerlukan kasut,handbag,kosmetik,makanan kering,dan macam2 lagi..kalau bab harga sewa boleh runding whatssapp 0178844389..senangkan??hehehe

uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Berhadapan depan uitm lendu..kawasan yg strategik..market barangan yang student suka..kalau bab makanan semua suka tak kira usia..apa lagi..kami memerlukan kasut,handbag,kosmetik,makanan kering,dan macam2 lagi..kalau bab harga sewa boleh runding whatssapp 0178844389..senangkan??hehehe uitmmelaka ,

Hye korang hari ni bukak mcm biasa la kan..sesiapa yg dekat meh la datang butik..kami dah ada staff baru tau..lawa dan manis orangnya tau..hehehe..datang la.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Hye korang hari ni bukak mcm biasa la kan..sesiapa yg dekat meh la datang butik..kami dah ada staff baru tau..lawa dan manis orangnya tau..hehehe..datang la.. ,

Pati apple stem cell,pati strawberry stem cell,pati marine collagen,vitamin c,vitamin e,pati gluthathione dan serbuk mutiara

Bvr collagen(BVRC)

Khasiat :
-menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam -melicinkan wajah
-memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak dan belakang badan ..
-merawat jerawat dari dlm dan luar
-mencantikkan bentuk badan ..
-menaikkan seri wajah -awet muda -menghilangkan jeragat
-memudarkan parut2 hitam -seimbangkan berat badan 
Cara penggunaan :

1 sudu kecil setiap pagi dan malam .boleh juga dicampur di dalam apa2 jenis supplement dan vitamin yang lain bagi mempercepatkan lagi kesan dan kebaikannya.. Testimoninya paling cepat adalah 3 hari penggunaannya..!!! #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Pati apple stem cell,pati strawberry stem cell,pati marine collagen,vitamin c,vitamin e,pati gluthathione dan serbuk mutiara Bvr collagen(BVRC) Khasiat : -menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam -melicinkan wajah -memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak dan belakang badan .. -merawat jerawat dari dlm dan luar -mencantikkan bentuk badan .. -menaikkan seri wajah -awet muda -menghilangkan jeragat -memudarkan parut2 hitam -seimbangkan berat badan Cara penggunaan : 1 sudu kecil setiap pagi dan malam .boleh juga dicampur di dalam apa2 jenis supplement dan vitamin yang lain bagi mempercepatkan lagi kesan dan kebaikannya.. Testimoninya paling cepat adalah 3 hari penggunaannya..!!! ,

Dear sayang mucuk..kami berbesar hati nak post gambar perfume ni..excited la nak wangi2 pakai perfume ni..best kan sebab semua ada pilihan dekat sini..apa lagi dear grab la dekat..datang gegarkan dekat sini okay.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Dear sayang mucuk..kami berbesar hati nak post gambar perfume ni..excited la nak wangi2 pakai perfume ni..best kan sebab semua ada pilihan dekat sini..apa lagi dear grab la dekat..datang gegarkan dekat sini okay.. ,

Alhamdullilah.. Kawan baik da selesai majlis keduanya.. Dapat juga jadi pengapit nya.. Bahagia bila tengok dorang.. So,, hari ni butik akan dibuka macam biasa.. So yang nak nak bershopping datang la.. We are open!! #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Alhamdullilah.. Kawan baik da selesai majlis keduanya.. Dapat juga jadi pengapit nya.. Bahagia bila tengok dorang.. So,, hari ni butik akan dibuka macam biasa.. So yang nak nak bershopping datang la.. We are open!! ,

Okay guys..ni ada members uitm yang happening sgt bila datang kedai..walaupun korang just datang singgah dah buat pecah perut tengok gelagat korang..seriously korang mmg happening..muah sikit la kan..hehe.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Okay guys..ni ada members uitm yang happening sgt bila datang kedai..walaupun korang just datang singgah dah buat pecah perut tengok gelagat korang..seriously korang mmg happening..muah sikit la kan..hehe.. ,

@user stiap hari bukak ke ?

@user Ni level bwh ke

@user @user tak la dear..atas je yunj

@user @user aah dear..hehe

@user kul bpe ye open n close? nk beli v sireh tu . 😊

@user @user bukak pukul 2 ..close pukul 12 dear

Mak kata kalau nak cantik..cantik hati dulu baru cantik luar..hahaha..tapi satin skinz ni bagus tau..rugi siapa tak cuba..kalau tak caye tanya @user kan?? #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Mak kata kalau nak cantik..cantik hati dulu baru cantik luar..hahaha..tapi satin skinz ni bagus tau..rugi siapa tak cuba..kalau tak caye tanya @user kan?? ,

#Repost @user
・・・
#uitmlendu meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

#Repost @user
・・・
#uitmlendu meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

#Repost @user
・・・
#uitmlendu meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user ・・・ meh serbu sinii meh!! Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

Tak semua yang indah kau boleh lakarkan dilangit..hanya rasa syukur dan terima kasih mendap biar buih dalam hati..hanya DIA yg tahu apa maksud tersirat disitu..Sesungguhnya Allah lebih mengetahui segala yang ada dilangit dan dibumi..salam jumaat guys..jom kita positifkan hari kita dengan perbaiki kelemahan diri kita..insyaa Allah.. #muhasabahdiri #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Tak semua yang indah kau boleh lakarkan dilangit..hanya rasa syukur dan terima kasih mendap biar buih dalam hati..hanya DIA yg tahu apa maksud tersirat disitu..Sesungguhnya Allah lebih mengetahui segala yang ada dilangit dan dibumi..salam jumaat guys..jom kita positifkan hari kita dengan perbaiki kelemahan diri kita..insyaa Allah.. ,

Kucing tu assistant kedai okay..nak tak kenal dgn dia??hahaha...okay korang boleh datang kedai utk tengok semuanya okay.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Kucing tu assistant kedai okay..nak tak kenal dgn dia??hahaha...okay korang boleh datang kedai utk tengok semuanya okay.. ,

@user Damia n hanaan dok ajk g butik awk nk main dgn kucing..hehehe

@user @user meh la sini..kucing dah besar la..da makin garang..ajak la damia dgn hanaan kat sini..^_^

Selamat pagi dan salam subuh untuk warga Malaysia terutama warga melaka :)
Berpijak biarlah dengan dua belah kaki agar lebih utuh dan kuat.. Insyaa allah allah sentiasa menolong umatnya ketika umatnya memerlukan nya

#uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale #malaysia #satumalaysia

Selamat pagi dan salam subuh untuk warga Malaysia terutama warga melaka :) Berpijak biarlah dengan dua belah kaki agar lebih utuh dan kuat.. Insyaa allah allah sentiasa menolong umatnya ketika umatnya memerlukan nya ,

Korang yang nak hantar barangan online korang boleh je terus whatssapp..tak perlu malu segan tau..kami mengalukan alukan kedatangan anda disini..butik berhadapan depan uitm lendu melaka..dan majoriti pelanggan kami adalah student semuanya..so apa tunggu lagi..harga pun boleh runding lagi..tak ada masalah punya..untuk bulan hadapan..yes giliran anda.. #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Korang yang nak hantar barangan online korang boleh je terus whatssapp..tak perlu malu segan tau..kami mengalukan alukan kedatangan anda disini..butik berhadapan depan uitm lendu melaka..dan majoriti pelanggan kami adalah student semuanya..so apa tunggu lagi..harga pun boleh runding lagi..tak ada masalah punya..untuk bulan hadapan..yes giliran anda.. ,

@user Saya da.wasap tp x balas sis

@user Ari ni boutique tutup kul bape

@user Ada komisyen ke sis?

@user @user butik akan tutup jam 11 malam tiap hari dear :)

@user @user komisyen apa ye dear??

@user Komisyen kalau saya jadi vendor :)

@user.zeen ada bawal yg cantik manis bila korang pakai..harga dia pun murah rm 13 je..mana nak dpt mcm ni punya harga kan?jom singgah butik kami depan uitm lendu tu.. uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

@user.zeen ada bawal yg cantik manis bila korang pakai..harga dia pun murah rm 13 je..mana nak dpt mcm ni punya harga kan?jom singgah butik kami depan uitm lendu tu.. uitmmelaka ,

mana yang suka gila sweatshirt tu lepastu taknak beli online , then nak jugak grab dengan tangan sendiri , cepat serbu butik @user  kay . Item dari #biycloset  ada kat sana . Soon tak dapat awak semua rugi . Lets shop girls . Muah !

#Repost @user
・・・
Eh baju ni cantikkan??jom la datang butik serbu sambar baju ni dari @user

Follow @user 
Follow @user 
Follow @user 
#uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

mana yang suka gila sweatshirt tu lepastu taknak beli online , then nak jugak grab dengan tangan sendiri , cepat serbu butik @user kay . Item dari ada kat sana . Soon tak dapat awak semua rugi . Lets shop girls . Muah ! @user ・・・ Eh baju ni cantikkan??jom la datang butik serbu sambar baju ni dari @user Follow @user Follow @user Follow @user ,

@user haii @user ..berminat nk jd vendor di #pricetag_conceptstore ??butik kami terletak di kawasan politeknik kota melaka...area bandaraya...berminat bole whatapps sy 019 7144230-abby

Siapa yang belum datang butik @user cepat serbu . Rugi siapa ta datang jengah . Mana yang study dekat uitm lendu tu , pakat pakat serbu kay ? Muah sikit ! 
#Repost @user
・・・
Okay... Nite pun still ada yang sporting datang.. Ramah2 orang area melaka ni.. uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Siapa yang belum datang butik @user cepat serbu . Rugi siapa ta datang jengah . Mana yang study dekat uitm lendu tu , pakat pakat serbu kay ? Muah sikit ! @user ・・・ Okay... Nite pun still ada yang sporting datang.. Ramah2 orang area melaka ni.. uitmmelaka ,

Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user  @user #uitmmelaka #uitm #uitmlendu #bisnesonline ,#shawlsatin #shawlmurah #barangmurah #onlinebisnes #vendorwantedmelaka #vendorconceptboutique #vendor #vendorwanted #vsc #vacancy #selfiemalaysia #peluangkerja #uitmshahalam #uitmpuncakalam #skirtsatinmurah #satinskirt #skirtlycra #skirtkembang #pantaiklebang #carbooth #kabutsale

Nak kulit cantik putih flawless ke kan..ha korang boleh try produk olixandy..pada wanita yg ada masalah dalaman keputihan atau berbau boleh la guna vsireh ni k.. Follow @user @user ,

Scroll to Top