#yayyyy

"one day I will have my own tomatoes, potatoes, watermelon" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hey, got some.. They are pure from Kyrgyzstan πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ‘ Δ±rgΔ±zistan şkek #Δ°nstagood

2 0

DespuΓ©s de casi 3 aΓ±os finalmente veo a mi persona Favorita en todo el mundoooπŸ˜˜πŸ˜„πŸ’ƒπŸŽ‰β€οΈ Mummy Ledoux is here!!! #mummy #LeDoux #is #here #finally #after #2years #ya #teExtraΓ±aba #demasiado #soHappy #yayyyy #bestVisitEver #loveya #momma

DespuΓ©s de casi 3 aΓ±os finalmente veo a mi persona Favorita en todo el mundoooπŸ˜˜πŸ˜„πŸ’ƒπŸŽ‰β€οΈ Mummy Ledoux is here!!! Γ±aba

66 5

@user Clau que felicidad!!! DisfrΓΊtenlo mucho

@user Que emociΓ³n @user disfruten mucho!

@user Just loooooove it!!!!!!!!

@user Si wow las quieeo mucho muchoo!! Enjou

@user Preciosasss

When someone's in the bathroom taking a shower & you just drank so much coffee.
#yayyyy? #cabinweekend #nicestouthouseever

When someone's in the bathroom taking a shower & you just drank so much coffee. ?

5 0

Fun with these crazy kids πŸ‘ŒπŸΎπŸ‘πŸΎπŸ’ƒπŸΎ #lovethem #SundayFunday #MDW #MemorialDayWeekend #fun #happy #sun #wecute #soweird #crazy #church #youloveus #yayyyy #nofilter

Fun with these crazy kids πŸ‘ŒπŸΎπŸ‘πŸΎπŸ’ƒπŸΎ

6 0

She drives me crazy, but I love her 😘❀️ #sisters #loveher #SundayFunday #MDW #MemorialDayWeekend #wecute #church #nofilter #crazy #fun #yayyyy

She drives me crazy, but I love her 😘❀️

6 0

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat.

Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung,  dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung.

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat. Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung, dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung."Lihatlah Depan Belakang Labuh " Kain yang digunakan juga tidak mudah berkedut. Almaklumlah, kita kan lasak lagi aktif, maka kita memerlukan sesuatu yang mudah cekap,pantas, baik hati,jujur dan amanah hahaha. Tetiba. Alhamdulillah, syukur sangat sangat. bukan sahaja sesuai untuk dipakai untuk kegunaan harian ataupun dalam majlis, MasyaAllah, untuk dibawa ke umrah pun sangatlah sesuai! Kita ada warna putih juga. Haaa, berita baik untuk semua, warna terbaru, merah dan hijau sudah available. Seriously stock terhad sangat πŸ˜‚ Ada harga promosi juga kepada pembeli terawal Follow @user untuk melihat produk produk dan wassap ke 017-606 2792 untuk pembelian :) πŸ˜„

365 6

@user sejuk mata yg memandangnyer....

@user Busana mu menutup rapi ~ auratmu kau lindungi dengan indahnya ~

@user Wrna hitam ada tak

@user Saya suka,saya suka,saya suka

@user Warna hijau or hitam ada lg tak

@user Harga berapa kak??

Bbq time #yayyyy πŸ˜€

Bbq time πŸ˜€

0 0

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat.

Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung,  dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung.

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat. Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung, dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung. "Lihatlah depan belakang labuh" Kain yang digunakan juga tidak mudah berkedut. Almaklumlah, kita kan lasak lagi aktif, maka kita memerlukan sesuatu yang mudah cekap,pantas, baik hati,jujur dan amanah hahaha. Tetiba. Alhamdulillah, syukur sangat sangat. bukan sahaja sesuai untuk dipakai untuk kegunaan harian ataupun dalam majlis, MasyaAllah, untuk dibawa ke umrah pun sangatlah sesuai! Kita ada warna putih juga. Haaa, berita baik untuk semua, warna terbaru, merah dan hijau sudah available. Seriously stock terhad sangat πŸ˜‚ Ada harga promosi juga kepada pembeli terawal Follow @user untuk melihat produk produk dan wassap ke 017-606 2792 untuk pembelian :) πŸ˜„

276 2

@user AlhAmdulillah...

@user Alhamdulillah... smga Allah mmliharanya.....

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat.

Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung,  dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung.

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat. Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung, dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung."Lihatlah Depan Belakang Labuh " Kain yang digunakan juga tidak mudah berkedut. Almaklumlah, kita kan lasak lagi aktif, maka kita memerlukan sesuatu yang mudah cekap,pantas, baik hati,jujur dan amanah hahaha. Tetiba. Alhamdulillah, syukur sangat sangat. bukan sahaja sesuai untuk dipakai untuk kegunaan harian ataupun dalam majlis, MasyaAllah, untuk dibawa ke umrah pun sangatlah sesuai! Kita ada warna putih juga. Haaa, berita baik untuk semua, warna terbaru, merah dan hijau sudah available. Seriously stock terhad sangat πŸ˜‚ Ada harga promosi juga kepada pembeli terawal Follow @user untuk melihat produk produk dan wassap ke 017-606 2792 untuk pembelian :) πŸ˜„

@user Memang selese. Suke pakaii! 😍

@user Kk ija sy teringn nk jmpe face to face ngn akk.

@user @user adesss aku plak susah hati ni ko jd mcm ni..

@user Subhanallah @user

@user Nice ...

@user @user

@user Asal nak lanje ke :p @user

@user @user boleh gak...hhehe

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat.

Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung,  dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung.

Mesti ada yang perasan, Ija selalu sangat pakai jubah dan tudung yang macam ni kan? Biasanya kita akan pakai sesuatu yang kita rasa sangat selesa dengan diri kita. Paling penting tutup aurat dan boleh bawa solat. Sebab itulah,Alhamdulillah, dapat ilham untuk buat tudung yang asalnya besarnya macam telekung, dengan hanya sekali lilitan tak sampai 30saat dah boleh jadi tudung. "Lihatlah depan belakang labuh" Kain yang digunakan juga tidak mudah berkedut. Almaklumlah, kita kan lasak lagi aktif, maka kita memerlukan sesuatu yang mudah cekap,pantas, baik hati,jujur dan amanah hahaha. Tetiba. Alhamdulillah, syukur sangat sangat. bukan sahaja sesuai untuk dipakai untuk kegunaan harian ataupun dalam majlis, MasyaAllah, untuk dibawa ke umrah pun sangatlah sesuai! Kita ada warna putih juga. Haaa, berita baik untuk semua, warna terbaru, merah dan hijau sudah available. Seriously stock terhad sangat πŸ˜‚ Ada harga promosi juga kepada pembeli terawal Follow @user untuk melihat produk produk dan wassap ke 017-606 2792 untuk pembelian :) πŸ˜„

@user So cantikk

@user Mcm jarang je

@user Allah prliharamu di dunia dn akhirat... InShaaAllah

@user @user

@user @user apez mmg pmnt heliza kan hehee

@user Haha @user

@user Alhamdulillah wa syukrulillah, semoga semakin terlajak laris jualannya, Bittaufik wannajah wa barakAllahu feeki, Aamiiin Allahumma Aamiiin :)

@user cantik je tgok @user kat UMT..thanks untuk pkongsian yng amat menyentuh hati kami di UMT..

Only 74 more days before #killthelights is released #lukebryan #excited #newcd #itsgonnabegreat #yayyyy

Only 74 more days before is released

6 0

Soooooo soooo happy to finally get a proper picture with this awesome guy next to me. And even happier for the big proposal (finally). Yay. Its just super overwhelming (why would it be overwhelming for me right? Lol apart from the fact that this guy molded a huge part of my life as i grew up in Soaring Eagles) and i'm so happy for both you and @user . Cant wait for the babies πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #yayyyy #paulandnicki too soon? πŸ˜‚πŸ˜‚

Soooooo soooo happy to finally get a proper picture with this awesome guy next to me. And even happier for the big proposal (finally). Yay. Its just super overwhelming (why would it be overwhelming for me right? Lol apart from the fact that this guy molded a huge part of my life as i grew up in Soaring Eagles) and i'm so happy for both you and @user . Cant wait for the babies πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ too soon? πŸ˜‚πŸ˜‚

56 2

@user So true jovine. Paul had a big role in my life during SE too

@user The best picture I've seen..share it secret. Paul and Jovine.love it!!!!

Looks like it's a #bbq for tea ☺ I'm not complaining it means I don't have to cook #yayyyy #topchefraymondo it's all yours #lolll πŸ˜ƒ

Looks like it's a for tea ☺ I'm not complaining it means I don't have to cook it's all yours πŸ˜ƒ

1 0

I FINALLY PASSED MY THEORY YESTERDAY!!! πŸš—πŸ’¨πŸ™‰βœ… still can't get over it!! πŸŽ‰ #yayyyy #theory #passed #driving #car #step #1 #complete #passed #so #happy #crazy #excited #whoop #may2015

I FINALLY PASSED MY THEORY YESTERDAY!!! πŸš—πŸ’¨πŸ™‰βœ… still can't get over it!! πŸŽ‰

26 4

@user Well done molls xx

@user @user thank youuuu!!! 😁 xxxx❀️

@user πŸ˜ƒ

@user Love!

@user Super like 😍😍

@user Happy married life dear ☺️

@user Congratulations and a very happy married life God bless u both βœŒοΈπŸ’œπŸ’™πŸ’™πŸ’š

@user Happy married life.

@user Congrts dearπŸ˜ƒ

@user Congrats 😊

My look scored 5.60 stars in the Grand Duchess Anastasia Challenge in Covet Fashion http://bit.ly/17wX5Ax #speechless #julie #toplooks #perfectscore #5.60 #yayyyy

My look scored 5.60 stars in the Grand Duchess Anastasia Challenge in Covet Fashion http://bit.ly/17wX5Ax .60

24 11

@user CongratsπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

@user Congrats πŸ˜πŸ‘πŸ‘

@user Congrats πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’–

@user πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰

@user Congrats 😍

@user Congratulations! πŸ’•

@user πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’ƒπŸ½πŸ’ƒπŸ½πŸ’ƒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½πŸ™ŒπŸ½

@user πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

Rainy days❀️ babe is off and this is what our night looks like after dinner and drinks at chilis! #yayyyy @user.emmanuel

Rainy days❀️ babe is off and this is what our night looks like after dinner and drinks at chilis! @user.emmanuel

33 3

@user Are we invited

@user Lol thought u said u were going somewhere else if u want come over got beer just me and clare and the baby @user

@user Where ya live?

Scroll to Top